Bøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

Sisse's sjaler


Beskrivelse


Hæfte med strikkeopskrifter på 11 forskellige sjaler.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. juli 2015

af

af

Kirstine Hagen Thomasen

d. 29. juli 2015

Fint lille inspirationshæfte til strikkefolket.

"Sisse's Sjaler" er et hæfte med strikkeopskrifter på 11 forskellige sjaler. De fleste er retstrikkede i uldne garner og formgivet ved hjælp af kilder i vendepinde. Til gengæld er de ganske varierede, hvad angår form og mønstre.

De færdige sjaler ser vældig behagelige ud og veksler mellem hippe farver og striber og det mere afdæmpede. Den friske skrifttype og hyppige brug af udråbstegn vil måske tage pusten fra nogle, men selve instruktionerne er lette at gå til, så selv begyndere kan være med. Et enkelt sted er en rettelse ført ind i hånden, men uden at det hæmmer forståelsen.

Forfatteren har tidligere udgivet lignende inspirationshæfter, fx Strikketøj - til kolde dageStrikketøj - til tøserStrik - ponchoer, capes, tørklæder og sjaler og Strikketøj - til tøser. Om sjaler findes en del, fx Strik - ponchoer, capes, tørklæder og sjaler, der har et bredere udvalg af teknikker og materialerForfatteren har tidligere udgivet lignende inspirationshæfter, fx Strikketøj - til kolde dage og . Om sjaler findes en del, fx Strik - ponchoer, capes, tørklæder og sjaler, der har et bredere udvalg af teknikker og materialerForfatteren har tidligere udgivet lignende inspirationshæfter, fx Strikketøj - til kolde dage og Strikketøj - til tøser. Om sjaler findes en del, fx , der har et bredere udvalg af teknikker og materialer.