Bøger / faglitteratur

Sjælens kompas : lær at lytte til din intuition og lad den guide dig til indre styrke og et åbent hjerte


Beskrivelse


Redskaber til at vække dine subtile energier, lære at bruge din intuition og følge formålet med dit liv.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. feb. 2014

af

af

Alma Lind Jensen

d. 12. feb. 2014

Bogen er for det søgende selvhjælpssegment, der bruger bøger til at blive klogere på sig selv og træffe de rigtige valg i livet.

Forfatteren er russisk født, men bosat i Australien, hvor hun arbejder som healer, foredragsholder, forfatter og tv-vært. På dansk findes fra hendes hånd Kroppens hemmelige sprog, 2012, hvor hun lærte os at lytte til og forstå vores krop. Her er det så intuitionen, vi skal lære nærmere om. Intuitionen er, som også titlen fortæller, sjælens stemme. Den ligger udenfor normal ræsonnement og rationalitet, og derfor skubbes den til side og regnes ikke, så vi aflærer den under vores opvækst. Det er bogens ærinde at sætte sin læser i forbindelse med intuitionen igen. Og her er der flere veje, vi kan gå. Man kan derfor springe lidt rundt i bogen og finde de steder, der taler til én. Eller man kan, som det tilrådes, gennemlæse bogen og herefter fordybe sig i de afsnit, der har særlig relevans. Ved at forbinde sig stærkere til sin intuition vælger man an autentisk og sand kurs for sit liv.

Listen af beslægtede bøger er næsten endeløs. Her vil jeg konkret nævne Indre visdom : brug din intuition, logik og sunde fornuft til at træffe de bedste valg i dit liv fra 2007.

Er efterspørgslen ved at stagnere for denne type bøger? Tag et kig på forfatterens første titel med henblik på anskaffelse af denne. Ikke fordi den er ringe, men måske fordi der efterhånden skal andet og mere til, for at en bog i denne genre bliver et hit - siger min intuition.