Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Sjælerytterne - legenden vågner


Beskrivelse


Fantasy. Lisa, Linda, Alex og Anne er alle i knibe og finder snart ud af, at de umuligt kan bekæmpe den onde Sands hvis de ikke holder sammen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. maj 2020

af

af

Martin W Hansen

d. 27. maj 2020

De 4 sjæleryttere har store udfordringer foran sig, og det virker som om deres modstandere har alle fordelene. For dem, der kan lide heste og fantasy. Kan læses fra 10 år og opefter.

Dette er 2. bind i serien "Star Stable" om de fire sjæleryttere på øen Jorvik. Historien begynder, hvor det forrige bind sluttede og alle vore hovedpersoner er i fare fra begyndelsen. Meget tyder på at den onde Sands har alle de bedste kort på hånden, og han er fast besluttet på at ofre pigernes heste, for at samle magi nok til at bringe sin onde gud tilbage til Jorden. Nu må pigerne kæmpe for at finde hinanden og lære mere om deres kræfter og sammenhold, for at have en chance for at bekæmpe ham. For meget tyder på, at de er de absolut sidste sjæleryttere, og at alt leder frem mod et endeligt opgør.

Det er et fint bind i serien, hvor der sker en masse og en masse planer på begge sider af Godt og Ondt sættes i gang. Det er også et typisk midt-i-trilogien bind, hvor ingen konklusioner nås, men alt lægger op til det sidste bind i serien, som vi så må vente på i spænding.

En serie for dem, der kan lide heste og fantasy som i eksempelvis Sølvhesten og Den hvide væbner.