Bøger / faglitteratur / opskrifter

Sjal


Beskrivelse


Opskrifter på otte sjaler, der også kan bruges som tørklæder. Sjalerne er holdt i naturens og havets nuancer og leger med forskellige strukturer og hulmønstre.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. sep. 2017

af

af

Kirstine Hagen Thomasen

d. 20. sep. 2017

Hæfte med hækleopskrifter på seks flotte sjaler i naturens farver, der vil inspirere såvel nye som garvede hæklere.

Dette inspirationshæfte indeholder hækleopskrifter på seks sjaler, der også kan bruges som tørklæder. Sjalerne er holdt i naturens og havets nuancer og leger med forskellige strukturer og hulmønstre. De fleste af opskrifterne er beskrevet med både tekst og diagram, og bagest findes en forklaring af de anvendte forkortelser. Forfatteren er kendt i hæklekredse som kvinden bag paakrogen.wordpress.com.

Hæftets designs er meget smukke og anvendelige en kølig efterårsdag. Mønstrene er mere komplicerede end meget andet hækling. Beskrivelserne tager dog nørkleren rigtigt godt ved hånden, så mange begyndere også vil kunne være med.

Samme forfatter har tidligere begået flere hæklebøger, fx HækleværkHovedstadsSjaler & sjælevarmere og Hovedstads. "Sjal" kan desuden sammenlignes med Sys Fredens Sjaler & sjælevarmere, hvis opskrifter måske er en anelse mindre krævendeSamme forfatter har tidligere begået flere hæklebøger, fx Hækleværk og . "Sjal" kan desuden sammenlignes med Sys Fredens Sjaler & sjælevarmere, hvis opskrifter måske er en anelse mindre krævendeSamme forfatter har tidligere begået flere hæklebøger, fx Hækleværk og Hovedstads. "Sjal" kan desuden sammenlignes med Sys Fredens , hvis opskrifter måske er en anelse mindre krævende.