Bøger / faglitteratur

Skab lykke og overflod : med hjælp fra englene : 11 englebudskaber om at manifestere et fantastisk liv


Beskrivelse


Om hvordan man kommer i kontakt med englene og får hjælp til at manifestere det liv man ønsker sig.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. okt. 2014

af

af

Mette Fersum

d. 17. okt. 2014

En spirituel bog, skrevet af mor og søn, til dem der har lyst til at komme i kontakt med englene og få hjælp til at manifestere overflod og lykke i dette liv.

Doreen Virtue er kendt verden over for sine bøger om sine bøger om engle, spiritualitet og psykologi. Her skriver hun sammen med sin søn, som er koordinator for Angel University, som udbyder spirituelle uddannelser. Bogen indeholder 11 budskaber fra englenes univers, som sørger for at vi kan udføre vores livsformål, hvis vi vil lytte til dem. De 11 budskaber handler om manifestering af englene, hvordan man beder om hjælp, hvordan man visualiserer budskabet og fastholder fokus på det man ønsker sig. Et af de gode råd/budskaber er altid at holde sig positiv, for det er himlens sprog. Generelt er bogen om velsignelse og bøn, og en tro på at englene altid er der for at hjælpe os på rette vej mod lykken.

Budskaberne er meget jordnære, enkle og lige til at bruge. Bogen har opløftende fokus på, at vi skal huske at være nænsomme mod os selv, dyrke det positive og at hvis vi beder om hjælp, så får vi det også.

Virtue har skrevet ca. 20 andre bøger. EngledagbogenTrappetrin til himlenEngle i mit hår som hun også har skrevet, er meget i samme stil. Trappetrin til himlen og Engle i mit hår er andre bøger, der lignerVirtue har skrevet ca. 20 andre bøger. Engledagbogen som hun også har skrevet, er meget i samme stil. og Engle i mit hår er andre bøger, der lignerVirtue har skrevet ca. 20 andre bøger. Engledagbogen som hun også har skrevet, er meget i samme stil. Trappetrin til himlen og er andre bøger, der ligner.