Bøger / faglitteratur

Skaberen, taberen, frelseren? : historien om Dansk Folkeparti


Beskrivelse


Gribende og spændende bog om Dansk Folkepartis storhed og fald. For læsere, der interesserer sig for politik og politiske partier.

Anmeldelser (9)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. feb. 2021

af

af

Sanne Mendel

d. 15. feb. 2021

Gribende og spændende bog om Dansk Folkepartis storhed og fald. For læsere, der interesserer sig for politik og politiske partier.

Her fortælles hele historien om det politiske parti, Dansk Folkeparti, fra den spæde start og frem til 2020. Dansk Folkeparti har været et politisk midtpunkt i dansk politik i 25 år, fra Pia Kjærsgaard bryder ud af Fremskridtspartiet og stifter sit eget parti med bl.a. Kristian Thulesen Dahl. Siden starten har det været en lang optur, men partiet har også oplevet meget modstand igennem årene. Vi hører bl.a. om forskellige personsager og om den vigtige, betydningsfulde samarbejdspolitik som det magtfulde støtteparti, Dansk Folkeparti, udviste igennem mange år. Bogen skildrer Dansk Folkepartis sejre og store indflydelse på dansk politik, men også den dramatiske nedtur. Der er fotos undervejs i bogen.

En grundig og gennemarbejdet bog, som varmt kan anbefales til alle læsere som interesserer sig for politik. Bogen er yderst velskrevet og formidler godt historien bag Dansk Folkeparti.

En kærkommen bog på hylden, da der ikke er en lignende bog om Dansk Folkepartis historie. Ønsker man at læse om nogle af DF's politikere, kan man gå til Kong KristianFordi jeg var nødt til detPeter Skaarup, Fordi jeg var nødt til det af Pia Kjærsgaard samt Peter Skaarup af Niels MartinovEn kærkommen bog på hylden, da der ikke er en lignende bog om Dansk Folkepartis historie. Ønsker man at læse om nogle af DF's politikere, kan man gå til Kong Kristian, af Pia Kjærsgaard samt Peter Skaarup af Niels MartinovEn kærkommen bog på hylden, da der ikke er en lignende bog om Dansk Folkepartis historie. Ønsker man at læse om nogle af DF's politikere, kan man gå til Kong Kristian, Fordi jeg var nødt til det af Pia Kjærsgaard samt af Niels Martinov.


litteratursiden.dk

d. 23. feb. 2021

af

af

Jytte Kjær Schou

d. 23. feb. 2021

Et vellykket analytisk bidrag til at forstå Dansk Folkepartis spektakulære op- og nedtur og samtidig et underholdende og spændende stykke dansk historie. Forfatterne har et indgående kendskab til dans...


Berlingske tidende

d. 15. feb. 2021

af

af

Peter Nedergaard

d. 15. feb. 2021


Politiken

d. 17. feb. 2021

af

af

Christian Jensen (f. 1972)

d. 17. feb. 2021


Weekendavisen

d. 19. feb. 2021

af

af

Jeppe Bentzen

d. 19. feb. 2021