Bøger / faglitteratur

Skæbne og karma i en nøddeskal : hvordan man kan forstå sin skæbne og ændre den til det bedre


Beskrivelse


Med udgangspunkt i Martinus' lære argumenterer forfatterne for, at vi selv kan ændre og styre vores skæbne gennem indsigt i karmaloven, der virker sådan, at vi høster, som vi sår i dette liv eller i et senere liv.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. apr. 2020

af

af

Grethe Lorentzen

d. 17. apr. 2020

2. del af "Nøddeskals serien", i hvilken karmaloven og lidelsens betydning forklares ud fra Martinus' (1890-1981) kosmologi. Til spirituelt interesserede.

Som vi sår, så høster vi, i dette eller et senere liv, siger Else Byskov, som har skrevet hovedkapitlerne, og Maria McMahon, som gentager budskaberne med egne ord og eksempler. De handlinger, vi udfører, er en energi vi sender ud i universet, og som vender tilbage til sin oprindelse. Vi kan således så god eller mørk karma og kan slippe af med karmisk gæld ved at angre og gøre det gode. Uden kontraster (lys og mørke) er der ikke noget evigt univers, og lidelse er prisen, vi betaler for et evigt univers, siger de. Else Byskov og Maria McMahon skriver begge bøger om spiritualitet.

Forfatterne argumenter med kraft og overbevisning for karma og skæbne og for deres afvisning af, at vi kun har ét liv, en teori, som de opfatter som videnskabeligt usand. Modsat er reinkarnation og karma dog heller ikke videnskabeligt bevist. I følge forfatterne er det karma for udnyttelse og griskhed, hvis en person lever i elendighed, og de mener, at den reelle årsag til trafikulykker er, at vi er kødspisere.

1. bog i "Nøddeskals serien" er Reinkarnation i en nøddeskalLoven for tiltrækningDøden er en illusion. Else Byskov har udgivet andre bøger, der forklarer Martinus' lære, blandt andet Loven for tiltrækning og Døden er en illusion1. bog i "Nøddeskals serien" er Reinkarnation i en nøddeskal. Else Byskov har udgivet andre bøger, der forklarer Martinus' lære, blandt andet og Døden er en illusion1. bog i "Nøddeskals serien" er Reinkarnation i en nøddeskal. Else Byskov har udgivet andre bøger, der forklarer Martinus' lære, blandt andet Loven for tiltrækning og .