Bøger / faglitteratur

Skærehaven : trin for trin


Beskrivelse


Havebog om dyrkning af blomster til afskæring. For alle haveinteresserede - specielt dem der gerne vil dyrke en skærehave.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. mar. 2022

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 4. mar. 2022

Havebog om dyrkning af blomster til afskæring. For alle haveinteresserede - specielt dem der gerne vil dyrke en skærehave.

Bogen er inddelt i 6 dele: “Kom godt i gang", “Dyrk sommerblomster fra frø", “Skærehave året rundt", “Pasning af skærehaven", “Høst buketter i overflod" og “Fra skærehave til frøfabrik". Indholdsfortegnelsen indeholder også to faktabokse: trin trin-oversigt til at komme i gang samt en oversigt over planteportrætter (fx prydgræsser og sene stauder). Der er mange fotos af arbejdsgange, bede og blomsterne - lige fra bar jord og rodplante/frøstand til de færdige blomster. Bagest i bogen er et alfabetisk planteregister. Forfatteren har i mere end 25 år givet jordnære haveråd i danske magasiner om haveglæde.

Super flot og anvendelig bog for blomsterdyrkere og haveelskere. Bogen har flotte fotos, der straks giver lyst og inspiration til at komme i gang med at dyrke en skærehave - og få blomsterbuketter på bordet.

Bogens forfatter har udgivet andre havebøger, bl.a. SommerblomsterSkærehaven : fra frø til fryd, der er i samme stil. Om skærehaver findes også denne med engelsk oprindelse: Skærehaven : dyrk blomster til buketterBogens forfatter har udgivet andre havebøger, bl.a. Sommerblomster : fra frø til fryd, der er i samme stil. Om skærehaver findes også denne med engelsk oprindelse: : dyrk blomster til buketter.