Bøger / faglitteratur / idebøger

Skal vi lege? : inspiration til lege og aktiviteter med din baby


Beskrivelse


Præsentation af lege og aktiviteter, der kan stimulere det lille barns motoriske, sansemæssige og sproglige udvikling. Kapitlerne er inddelt efter barnets alder: 0-3 måneder, 3-6 måneder, 6-9 måneder, 9-12 måneder og 12-18 måneder. Derudover også forslag til sanglege.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. dec. 2015

af

af

Signe Rugtved Andersen

d. 21. dec. 2015

I denne lille brugsbog kan småbørnsforældre finde inspiration til lege, der styrker det lille barns motoriske udvikling. Bogen kan også bruges i institutioner og af dagplejere, der ligeledes kan have nytte af de inspirerende idéer til varierede lege med enkle midler.

Der indledes med en kort introduktion til emnet og herefter præsenteres en række lege og aktiviteter, der kan stimulere det lille barns motoriske, sansemæssige og sproglige udvikling. Kapitlerne er inddelt efter barnets alder: 0-3 måneder, 3-6 måneder, 6-9 måneder, 9-12 måneder og 12-18 måneder. Under hvert afsnit findes en kort tekst samt inspiration, tips og konkrete forslag til lege og sanglege, der passer netop der, hvor det lille barn er i sin udvikling. Formatet er lille og kvadratisk.

Bogen giver kun en meget kortfattet introduktion til emnet, men er af samme grund både overkommelig og lettilgængelig til (måske) trætte forældre, der her får fin inspiration til hyggeligt og sjovt samvær med tumlingen. Sproget er enkelt og ligetil og layoutet er flot.

Vil fint kunne supplere Leg med din babyStyrk dit barns motorik - 0-1 årStyrk dit barns motorik - 1-3 år52 sange, en mere omfattende bog om emnet, med mange illustrerende farvefotos af de forskellige lege. Styrk dit barns motorik - 0-1 år og Styrk dit barns motorik - 1-3 år er også kortfattede bøger om barnets motoriske udvikling og i 52 sange kan man finde flere sanglegeVil fint kunne supplere Leg med din baby, en mere omfattende bog om emnet, med mange illustrerende farvefotos af de forskellige lege. og Styrk dit barns motorik - 1-3 år er også kortfattede bøger om barnets motoriske udvikling og i 52 sange kan man finde flere sanglegeVil fint kunne supplere Leg med din baby, en mere omfattende bog om emnet, med mange illustrerende farvefotos af de forskellige lege. Styrk dit barns motorik - 0-1 år og er også kortfattede bøger om barnets motoriske udvikling og i 52 sange kan man finde flere sanglegeVil fint kunne supplere Leg med din baby, en mere omfattende bog om emnet, med mange illustrerende farvefotos af de forskellige lege. Styrk dit barns motorik - 0-1 år og Styrk dit barns motorik - 1-3 år er også kortfattede bøger om barnets motoriske udvikling og i kan man finde flere sanglege.