Bøger / faglitteratur til børn

Skateboard


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. nov. 2017

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 3. nov. 2017

I serien "Min første bog" kommer her tre fagbøger om henholdsvis skateboard, BMX og motorcykler. Bøgerne kan læses af børn mellem 6 og 9 år.

Bøgerne er i stift bind og bygget op over seks opslag bestående af et stort billede, en kort tekst på let-tal 13-14 og faktabokse. Bøgerne om skateboard og om BMX fortæller om udstyr, tricks og skateboard/BMX som konkurrencesport. Bogen om motorcykler er lidt anderledes. Den fortæller ikke kun om motorcykler i sport, men også om den første motorcykel og om den hurtigste motorcykel i verden. Bøgerne indeholder forslag til yderligere læsning, og der findes opgaver til bøgerne på nettet.

Det er tre spændende fagbøger for begynderlæsere, som kan lide fart og smarte tricks. Billederne er fascinerende og fyldt med både fart og fare. Og teksten formidler megen interessant viden.

Vil man læse mere, kan man vælge forholdsvis lette titler som SkateboardSilje på rampenLær at skate eller den skønlitterære bog Silje på rampen, eller man kan vælge sværere titler som Lær at skateVil man læse mere, kan man vælge forholdsvis lette titler som Skateboard eller den skønlitterære bog , eller man kan vælge sværere titler som Lær at skateVil man læse mere, kan man vælge forholdsvis lette titler som Skateboard eller den skønlitterære bog Silje på rampen, eller man kan vælge sværere titler som .