Bøger / faglitteratur til børn

Skateboard


Beskrivelse


Forlaget skriver: Et skateboard er bare et bræt med hjul. Men du kan bruge det på rigtig mange måder.I denne bog kan du læse om både udstyr, tricks, ramper, rails og meget andet..

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. juli 2015

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 6. juli 2015

Fagbog for børn fra 7 år om at stå på skateboard. Læs de vigtigste ting om skateboard og lær samtidig forskellige skatertricks. Bogen kan både læses af nysgerrighed eller anvendes i skolen til faglige læsekurser i indskolingen.

Bogen er en del af serien "Faktisk!" og er opbygget som de øvrige bøger i serien. Hvert opslag indeholder en tekstside og en billedside, som passer til teksten. Teksten er sat med store typer i korte afsnit af 3-7 linjer på lix 16. Svære ord og fagudtryk i teksten markeres med gult og forklares eller tegnes i margin.

Det er en rigtig god bog, som lever fuldt op til seriens høje standard. Bogen fungerer læseteknisk godt og giver samtidig et godt indblik i skaternes univers samt tydelige instruktioner i udførelsen af forskellige skatertricks.

Der udgives alt for lidt litteratur for skatere om skateboard. Der findes dog titler som BoardsportWilliam skater, William skater og den skønlitterære serie "Skaterland" (i "Læs selv"-serien), som også vil fange unge skateres interesseDer udgives alt for lidt litteratur for skatere om skateboard. Der findes dog titler som Boardsport, og den skønlitterære serie "Skaterland" (i "Læs selv"-serien), som også vil fange unge skateres interesse.