Bøger / faglitteratur

Skattejagt : fra gamle gravskatte til vikingerov, sørøversølv og forsvundet naziguld


Beskrivelse


Forfatteren gennemgår en række ekspeditioner og de opdagelsesrejsende, der har viet deres liv til jagten på en skjult skat, en forsvunden civilisation eller en myteomgærdet hemmelig orden. Emnerne er f.eks. Kongernes Dal, Trojas guld, aztekernes skatte, amerikanske skattejagter og tempelriddere.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. sep. 2018

af

af

Sanne Caft

d. 6. sep. 2018

En rigtig inspirationsbog til de eventyrlystne og de, der interesserer sig for forsvundne skatte og strabadserende ekspeditioner til uudforskede egne. Bogen gennemgår et væld af forskellige opdagelser og jagt på alt fra nedgravede sørøverskatte til Mayafolkets guldskatte dybt i junglens fugtigtgrønne dyb.

Forfatteren gennemgår en lang række ekspeditioner og de opdagelsesrejsende, der typisk har viet deres liv til jagten på en skjult skat, en forsvunden civilisation eller en myteomgærdet hemmelig orden. Kongernes Dal, El Dorado, Trojas guld, aztekerne skatte, inkaernes røde guld, amerikanske skattejagter, tempelriddere og sørøveren Sortskæg er blot nogle af emnerne.

Bogens spænder vidt, og er det perfekte afsæt for at grave sig dybere ned i et eller flere områder. Med mange fotos. Forfatterens entusiasme mærkes tydeligt, og hans beretning tager afsæt i et mylder af personer, der med stædig vedholdenhed har gravet, dykket, forsket og kæmpet sig til at opklare fortidens hemmeligheder.

Eventyrernes KlubKvinder på eventyrUdlængsel, Kvinder på eventyr og Udlængsel er i samme stil og alle kan bruges som appetitvækker, for de fleste af eventyrerne har skrevet bøgerEventyrernes Klub, og Udlængsel er i samme stil og alle kan bruges som appetitvækker, for de fleste af eventyrerne har skrevet bøgerEventyrernes Klub, Kvinder på eventyr og er i samme stil og alle kan bruges som appetitvækker, for de fleste af eventyrerne har skrevet bøger.


Politiken

d. 13. okt. 2018

af

af

Jeanette Varberg

d. 13. okt. 2018


Weekendavisen

d. 28. sep. 2018

af

af

Bo Bjørnvig

d. 28. sep. 2018