Bøger / faglitteratur til børn

Skildpadder


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. mar. 2017

af

af

Janne Møller Nielsen

d. 23. mar. 2017

Verdens ældste skildpadde er 184 år. Kamæleoner vokser hele livet. Det - og meget andet - bliver du klogere på i disse to små fagbøger for 7-9-årige.

"Skildpadder" og "Kamæleon" fortæller om føde, levesteder, arter, unger, fjender og særlige kendetegn for de to dyrearter. Der er farvefotos på alle sider. "Kamæleon" har også en QR-kode, der giver adgang til en YouTube-video af en kamæleon, der skifter farve. Der er indholdsfortegnelse, stikordsregister og materialeforslag til, hvis du vil vide mere om emnet. Bøgerne har begge lettal 14, fast omslag og på www.minførstebog.dk vil din lærer frit kunne hente lærervejledning og elevopgaver til bøgerne.

Her er et par fine og farvestrålende fagbøger. Indholdet er oplysende og spændende, og der er viden at hente i både tekst og billeder.

Der er andre letlæsningsbøger om kamæleoner og skildpadder, men de er lidt sværere. Læs fx KamæleonerSkildpadderSkildpadden - hedder Skalle og Skildpadder. Du kan også læse om, hvordan du selv holder skildpadder i Skildpadden - hedder SkalleDer er andre letlæsningsbøger om kamæleoner og skildpadder, men de er lidt sværere. Læs fx Kamæleoner og . Du kan også læse om, hvordan du selv holder skildpadder i Skildpadden - hedder SkalleDer er andre letlæsningsbøger om kamæleoner og skildpadder, men de er lidt sværere. Læs fx Kamæleoner og Skildpadder. Du kan også læse om, hvordan du selv holder skildpadder i .