Bøger / skønlitteratur / roman

Skindød


Beskrivelse


Dr. Maura Isles oplever en retsmediciners værste mareridt, da et lig pludselig trækker vejret. Situationen udvikler sig til en gidseltagning, hvor også den højgravide kriminalassistent Jane Rizzoli har sin rolle at spille.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. nov. 2017

af

af

Rikke Bruun

d. 7. nov. 2017

Til retsmediciner Maura Isles store forfærdelse vågner, hvad hun troede var et lig, pludselig op, og Maura står nu i en højspændt situation, for patienten har et vigtigt budskab - et budskab som hun er villig til at dø for. For alle krimifans.

På trods af at kriminalassistent Jane Rizzoli er højgravid, nægter hun at gå på orlov, og meget karakteristisk for hende går vandet da også, mens hun er midt i en arrestation. I lighuset er retsmediciner Isles ved at lukke ned, da hun pludselig hører noget bevæge sig i kølerummet. En ung kvinde viser sig ikke at være helt så død som antaget, og hurtigt udvikler situationen sig til et gidseldrama på det hospital, hvor kvinden bliver overført. Hvad kvinden ikke ved er, at et af hendes gidsler er Rizzoli.

Endnu en spændende krimi i serien om Rizzoli og Isles, som arbejder i en barsk og uhyggelig verden, som også kommer tæt på deres privatliv. Gerritsen skriver virkelig medrivende og til tider så skræmmende og detaljeret, at det løber en koldt ned ad ryggen, mens man alligevel vender den næste side... og den næste side.

Bogen er femte bind i serien, hvor også bind 11 Dø igenDe ugudelige er udkommet på dansk. Serien er indtil videre på 12 bind og er desuden grundlaget for den amerikanske tv-serie "Rizzoli & Isles". Menneskesmugling i USA er også emnet for Linda Castillos De ugudeligeBogen er femte bind i serien, hvor også bind 11 Dø igen er udkommet på dansk. Serien er indtil videre på 12 bind og er desuden grundlaget for den amerikanske tv-serie "Rizzoli & Isles". Menneskesmugling i USA er også emnet for Linda Castillos .


litteratursiden.dk

d. 12. dec. 2017

af

af

Lene Jensen

d. 12. dec. 2017

Retsmedicineren får et mindre chok, da hun hører lyde fra en køleboks i lighuset i Gerritsens fremragende krimi om trafficking. En ung ukendt kvinde, der tilsyneladende er druknet, åbner pludselig øj...