Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Skjold - den første kamp


Beskrivelse


Fantasy. På en skoleudflugt til Kronborg bliver Simon og hans klasse angrebet af en hær, der kalder sig PYRE. Under flugten finder Simon et magisk bælte, der gør ham til superhelten Skjold. Men er han modig nok til at tage kampen op?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 31. juli 2019

af

af

Mette Balle Christensen

d. 31. juli 2019

To bøger om superhelten Skjold. Skoledrengen Simon finder et magisk bælte, der giver ham superkræfter. Men er det nok til at klare de monstre, der vil slå ham ihjel? Til 10-13-årige, der kan lide spændende bøger om superhelte.

I "Den første kamp" hører vi, hvordan Simon på en klassetur til Kronborg finder et magisk bælte, der gør ham til en superhelt. Klassen bliver angrebet af hæren PYRE, og Simon flygter. Han finder et hemmeligt rum i kælderen, der gemmer på et skrin med et bælte. Da han tager bæltet på, bliver ham til en superhelt, men har han også modet til at kæmpe mod PYRE? I "De udødelige" kommer PYRE hen til Simons skole for at finde og dræbe ham. Simon gemmer sig, og pludselig virker hans magiske bælte ikke mere. Han kan kun blive superhelten Skjold, hvis han også finde sit indre mod frem igen.

To velskrevne bøger i serien om "De unge helte". Der er spænding fra første side. Historien er krydret med flotte og detaljerede illustrationer.

I serien "De unge helte" findes fx også bøgerne om Medusa eller Ghost - Medusa - monsterGhost - som en tyv i natten og Ghost - som en tyv i nattenI serien "De unge helte" findes fx også bøgerne om Medusa eller Ghost - Medusa - monster og .