Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Skjold - Hacker


Beskrivelse


Simon bliver til superhelten Skjold, når han tager Holger Danskes bælte på. En ny skurk er dukket op efter PYRE. Det er Hacker, som har bortført Simons veninde Emine.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. aug. 2020

af

af

Torben Bråe Olesen

d. 7. aug. 2020

Endnu en bog i serien om "De unge helte" - og den tredje om Skjold, som er oppe imod den mystiske skurk Hacker. For børn og unge på 10-13 år.

Simon kan kontrollere og bruge Holger Danskes bælte, og derfor er han superhelten Skjold. Superskurken PYRE er besejret, men nye skurke dukker op. Simons veninde Emine bliver bortført af Hacker, en ny skurk i arenaen. Emine er god bag en computer, og det er Hacker vist også. Derfor er det nok ikke et tilfælde, at det netop er Emine, som den skånselsløse Hacker har bortført. Både Emine og Hacker gemmer på hemmeligheder, og nogle af disse er de måske fælles om? Hacker havde også digitale forbindelser til PYRE og har bl.a. hemmelige våbenfiler at sælge.

Underholdende og actionfyldt historie. Det er dejligt med et spændende dansk superhelte-univers. Der er mange fine illustrationer i sort/hvid. Billederne passer godt til historien.

Der er over 15 bøger i serien om de unge helte. Bøgerne bør læses i rækkefølge, men du kan også læse om en enkelt helt ad gangen. Se liste bagest i bogen. Skjold er en moderne Holger Danske superhelt, som sammen med Medusa, Ghost og Nordlys bekæmper superskurke i "De unge helte". Det er en superheltegruppe, ligesom vi kender fra tegneserie- og filmuniverser med "The Avengers" fra Marvels univers og "Justice League" fra DC Comics univers med fx Superman og Batman.