Bøger / faglitteratur / kostvejledninger

Skønhed starter indefra : smukkere hud, mere energi og en fordøjelse i topform


Beskrivelse


Om fordøjelsens betydning for huden. Med opskrifter og råd om hvilken kost, der kan påvirke hudens tilstand. Desuden om økologisk hudpleje samt om vores psykiske tilstands indflydelse på hudens trivsel.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. apr. 2019

af

af

Dorte Tissot Hansen

d. 5. apr. 2019

Bogen handler om fordøjelsens betydning for huden og indeholder opskrifter og råd om hvilken kost, der kan påvirke hudens tilstand. Til alle med interesse for holistisk hudpleje.

Bogen beskriver, hvordan man via kosten kan påvirke hudens tilstand. Efter et indledende afsnit om at forstå hudens signaler beskrives kostens betydning for fordøjelsen og i sidste ende for huden. Herefter følger opskrifter på urtete, smoothies, juicer og brød/kager, samt en anbefaling af hvilke fødevarer, der bør skiftes ud. Bogen fortsætter med kapitler om kosttilskud og sundt fedt. De sidste afsnit omhandler udvendig økologisk hudpleje, samt vores psykiske tilstands indflydelse på hudens trivsel. Bogen afrundes med interviews med nogle af de eksperter, som forfatteren er inspireret af. Bagerst kilde- og forhandlerliste. Forfatteren er holistisk hudterapeut og kendt fra flere online platforme.

Bogens budskab om kostens betydning for hudens velbefindende formidles i et letforståeligt sprog og et fint layout med korte overskuelige afsnit og indbydende fotos.

Udgivelser som Sund og smuk - uden tilsætningDen ultimative antiage-guide og Den ultimative antiage-guide behandler også kostens og fordøjelsens betydning for huden, men lægger også vægt på den udvendige hudplejeUdgivelser som Sund og smuk - uden tilsætning og behandler også kostens og fordøjelsens betydning for huden, men lægger også vægt på den udvendige hudpleje.