Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Skønheden og Udyret


Beskrivelse


Belles far blive taget til fange af Udyret, og Belle forsøger at redde ham. Hvordan mon hun klarer det?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. aug. 2017

af

af

Jeanette Pejtersen

d. 1. aug. 2017

Tre bøger i en serie "Let at læse" fra forlaget Carlsen. "Skønheden og Udyret", "Star Wars, kampen i skoven", og "Anders And på tur". Karaktererne og universet i historierne er også kendt fra andre bøger og film. Kan læses, hvis man er 8-10 år.

I "Skønheden og Udyret" hører vi historien om Belle som bliver forelsket i Udyret. "Anders And på tur" handler om Anders, som er med vennerne på tur til søen. I "Star Wars, kampen i skoven" hører vi om Rey og Finn, som kæmper mod Kylo Ren fra den onde gruppe, Den Første Orden. Bøgerne er oversat fra engelsk. Alle tre bøger har illustrationer i farver. "Anders And på tur" og "Skønheden og Udyret" med de velkendte Disney-illustrationer.

Bøgerne er beregnet til selv-læsning, men sproget er ret svært, også selv om mange børn vil kende historierne på forhånd. "Anders And på tur" er en sød og hyggelig historie."Star Wars, kampen i skoven" har nogle rigtig flotte illustrationer. Selve historien om de gode mod de onde er ret tynd. I "Skønheden og Udyret" hænger historien ind imellem ikke rigtig sammen. På s. 21 tager Belle væk fra slottet, men på s. 23 er hun der igen, uden man har hørt om at hun er kommet tilbage.

Af andre letlæste Star Wars bøger kan nævnes Anakin i aktion!Skønheden og udyret. Skønheden og Udyret findes ikke som let læst bog, men som billedbog Skønheden og udyret. Der findes ikke andre let læste bøger om Anders AndAf andre letlæste Star Wars bøger kan nævnes Anakin i aktion!. Skønheden og Udyret findes ikke som let læst bog, men som billedbog . Der findes ikke andre let læste bøger om Anders And.