Bøger / faglitteratur

Skønhedsritualer : indre sundhed, ydre skønhed


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. nov. 2011

af

af

Lis Pedersen

d. 7. nov. 2011

Bogen henvender sig til alle de kvinder, der gerne vil se velplejede ud, og vil blive det med så sunde metoder som muligt.

Bonné har sin egen hudplejeserie og har en klinik centralt i København. Hendes kur består af 3 trin: "Holistic beauty", "Everyday beauty" og "Slow beauty". "Holistic beauty" handler om, hvad din kost gør ved din krop, får huden tilført de rigtig vitaminer, mineraler etc. "Everyday beauty" handler om den daglige pleje af kroppen. Ikke nødvendigvis de eksakte produkter, men ritualer og produkttyper, der er gode for hud, hår, negle, fødder m.m. "Slow beauty" handler om de ting, man måske ikke foretager sig hver dag - ting der tager tid: spabad, meditation, lange gåture, motion, aromaterapi m.m. Bonné gør meget ud af, at de skønhedsplejeprodukter som man bruger skal være så naturlige som muligt. Sproget er meget enkelt og tilgængeligt for alle. Alle kapitler er korte, men meget informative.

Der er i år kommet flere bøger om emnet: Nordisk skønhed : velvære med nordiske råvarer, Den ultimative guide til skønhed og Skønhed kommer indefra : men lidt læbestift skader jo ikke. De har forskellig fokus, så de kan fint stå sammen på hylden. Desuden er det 2 år siden, der ellers kom bøger om emnet.

En god gennemgang af den sunde hud- og skønhedspleje, som vil få mange brugere i alle aldre.