Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Skorpionbjerget


Beskrivelse


Fantasy. Våbenbrødrene modtager en mission fra Araluens konge og drager til Arridas ørken for at finde en sekt af fanatiske snigmordere og forhindre at de slår prinsesse Cassandra ihjel.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. mar. 2015

af

af

Martin W Hansen

d. 24. mar. 2015

Våbenbrødrene på skibet Hejren rejser til Arridas hede ørken for at redde Araluens prinsesse fra en morderisk sekt, som har udstedt en dødsdom mod hende. For dem der har læst seriens 4 foregående bind. 11-16 år.

Bogen fortsætter stort set handlingen fra det foregående bind, så det må anbefales at have læst dette først. Her følger vi endnu en gang besætningen på "Hejren" som skal sendes på mission for den araluanske konge. For at forhindre en morderisk sekt i at dræbe prinsesse Cassandra, må Våbenbrødrene tage til Arridas ørken for at konfrontere kultens leder.

Forfatteren holder atter en gang sin sædvanlige høje kvalitet og leverer en spændende og meget læseværdig bog, som vil begejstre fans af serien. Det er velproduceret og gennemført fantasy, som man læser på rekordtid og sukker efter mere bagefter.

Ligner i opbygning forfatterens anden serie "Skyggens lærling", og klassiske titler som David Eddings' I spådommens spor.