Bøger / skønlitteratur til børn

Skrædderkaninerne og løgnhalsen fra tekanden


Beskrivelse


Billedbog. De to Skrædderkaniner skal have besøg af Medaljeegernet, men bliver afbrudt af en stemme i tekanden.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. dec. 2016

af

af

Line Dalbro Schaumann

d. 1. dec. 2016

De to skrædderkaniner skal have besøg af Medaljeegernet, men bliver afbrudt af en stemme i tekanden. Billedbog for 3-6-årige.

De to skrædderkaniner bor trygt og godt. De ligner hinanden, men er alligevel forskellige. En dag beslutter de sig for at invitere Medaljeegernet over på te, men først skal de have ryddet op i deres hus. Den ene kanin rydder op, mens den anden laver te. Pludselig hører de en stemme nede fra tekanden - der bor nogen dernede! Men personen vil ikke komme op, før de har syet tøj til den - og det gør kaninerne så, men ikke tids nok til at Medaljeegernet ikke når at komme, og så står problemerne ellers i kø!.

En fin historie om venskab, at fortælle løgne og om at hjælpe dem, der er i nød. Illustrationerne er meget barnlige, lidt tegneserieagtige, og der kan bruges lang tid på at kigge på detaljerne og snakke ud fra dem. Teksten er skrevet med "håndskrift" og er nem at læse og forstå.

Thierry Robberecht har skrevet Sara og de små spøgelserDet var ikke mig!Ridder Frygtløs og dragen Bisse, der også handler om at lyve, og hvad der sker, når man bliver taget i det; det samme gør Det var ikke mig! af Sandra Grimm. Ridder Frygtløs og dragen Bisse af Annette Langen handler om at blive venner på trods af forskellighederThierry Robberecht har skrevet Sara og de små spøgelser, der også handler om at lyve, og hvad der sker, når man bliver taget i det; det samme gør af Sandra Grimm. Ridder Frygtløs og dragen Bisse af Annette Langen handler om at blive venner på trods af forskellighederThierry Robberecht har skrevet Sara og de små spøgelser, der også handler om at lyve, og hvad der sker, når man bliver taget i det; det samme gør Det var ikke mig! af Sandra Grimm. af Annette Langen handler om at blive venner på trods af forskelligheder.Informationer og udgaver