Bøger / faglitteratur

Skru op for livet : 20 kærlige los til at turde mere, give mere og få det hele dobbelt igen


Beskrivelse


Inspirationskilde til at gøre det, der gør os glade, i stedet for det der gør andre glade. Med enkle leveregler og brugsråd om fx at dele, følge sine drømme, tage vare om sin krop, være ærlig og tage valg mm.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. okt. 2012

af

af

Christine Christensen

d. 16. okt. 2012

Til de mange læsere af selvhjælpsbøger om lykke, positiv psykologi og selvudvikling og til dem, der kender Michelle Hviid fra fjernsyn og foredrag.

Michelle Hviid er autodidakt iværksætter og foredragsholder og bl.a. kvinden bag Running Dinner, Uberbanko.dk og Michelles Mission på DR1. Hun har været selvstændig siden hun var 24 år, og er af Børsens Nyhedsmagasin kåret som et af Danmarks unge talenter inden for iværksætteri. Denne bog tager udgangspunkt i hendes eget manifest - 20 kapitler, der hver omhandler forskellige aspekter af livet og som afsluttes med en opsummerende "leveregel". Bogen er skrevet i et letforståeligt sprog med mange eksempler fra Michelles eget liv. Bogen indeholder ikke noget revolutionerende nyt, men et dagligdags regelsæt, som alle kan trænge til at få genopfrisket med jævne mellemrum. Fin forside med et billede af en storsmilende Michelle Hviid.

Der er udkommet mange bøger om at arbejde med lykke, drømme og at udnytte sit fulde potentiale. Fx Find livsglæden igen der har mere fokus på positiv psykologi. Denne bog er meget praktisk anlagt og kan derfor bruges til dem, der ønsker lettilgængelige løsningsforslag.

Bogen er en inspirationskilde til at gøre det, der gør os glade, i stedet for det der gør andre glade. Det er ikke visdom på et højt plan, men enkle og overskuelige leveregler og brugsråd.