Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Skudt ned


Beskrivelse


Max får endelig sit ønske om at flyve jagerfly opfyldt, men noget går galt på missionen, og nu må han forsøge at overleve i de kolde Mera-bjerge.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. apr. 2015

af

af

Martin W Hansen

d. 17. apr. 2015

Bind 3 i "Max Vero"-serien, hvor Max omsider får lov at flyve jagerfly i kamp. Men missionen går skævt og han skydes ned. Nu må han finde en vej hjem og forsøge at overleve i Mera-bjergene. For 8-10-årige der har læst de andre bind i serien.

I dette bind kommer Max omsider til at flyve på mission alene, men han rammes under missionen og må kaste sig ud i faldskærm over Mera-bjergene. Nu må han forsøge at finde tilbage til sin egen side af grænsen, og forsøge at undgå den fjendtlige soldat han også har set nødlande i området. Som i seriens foregående bind indledes bogen med et kort over Darien og Beleria. Så får man et kort handlingsreferat fra de andre bind og et persongalleri. Bogen sluttes af med en omtale af det næste bind i serien, en henvisning til seriens hjemmeside og en dobbeltsidet illustration af én af seriens fly.

Endnu et rigtigt fint bind i serien. Det er velskrevet, letlæst og Peter Heydenreichs illustrationer passer virkeligt godt til den action-prægede fortælling.

For de fly- og spændingsinteresserede læsere kan også anbefales Preben Dahls serie "Raketbrødrene" som starter i Kidnappet.


Weekendavisen

d. 13. maj 2015

af

af

Stine Reinholdt Hansen

d. 13. maj 2015