Bøger / skønlitteratur til børn / sjove bøger

Skurkistan


Beskrivelse


Ingolf bor i Skurkistan, hvor man skal lyve og stjæle og være en bandit. Men Ingolf har ikke lyst til at være en skurk og bliver rodet ind i en masse ballade med luftpirater, slagsmål og en revolution.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. aug. 2016

af

af

Julie Arndrup

d. 10. aug. 2016

I et land hvor loven siger at alle skal være skurke, er man måske den største skurk, hvis man nægter at overholde loven og altid opfører sig pænt? En sjov og skør historie for 6-9-årige der holder af eventyr og ballade.

Ingolf bor i Skurkistan, et land hvor det handler om at lyve og stjæle og opføre sig som en bandit hele tiden. Det siger loven man skal. Men Ingolf har ikke lyst til at være en skurk og han ender med at blive rodet ind i en masse ballade med revolution, luftpirater og en masse slagsmål. Heldigvis ender det hele godt. Illustreret med sort/hvide stregtegninger af forfatteren.

Bogen er et livligt og uhøjtideligt eventyr, hvor der er fart over feltet fra start af. Ingolf og Lydia er to handlekraftige og kvikke unger, som er nemme at holde af.

Minder i stil om Ole L. Kirkegaard og vil tiltale læsere af fx Hodja fra PjortDen lilla møghætte og pulven eller Rune T. Kiddes skøre eventyr, fx Den Lilla Møghætte og pulven (Ill. Frank Brahe)Minder i stil om Ole L. Kirkegaard og vil tiltale læsere af fx Hodja fra Pjort eller Rune T. Kiddes skøre eventyr, fx Den Lilla Møghætte og pulven (Ill. Frank Brahe).


Himmelskibet

Nr. 51 (2017)

af

af

Bjarne Sinkjær

Nr. 51 (2017)