Bøger / skønlitteratur / roman

Skygger


Beskrivelse


Annesofie Gundelachs første mission som agent går til Syrien. Danmark rammes af terrorangrebene på Krudttønden og i Krystalgade, men var Omar en ensom ulv, eller er der mere i vente? Imens er Gundelachs yngste datter kommet lidt for tæt på bandemiljøet på Nørrebro.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. feb. 2017

af

af

Michelé Askja K Hvarregaard

d. 17. feb. 2017

Actionfyldt spændingsroman, der bringer os tæt på baggrunden og opklaringen af nogle af Danmarks nylige terrorhandlinger - for alle krimilæsere med smag for det virkelighedsnære.

Handlingen i "Skygger" finder sted omkring attentatet ved Krudttønden og Synagogen i Krystalgade. Vi følger den store europæiske/mellemøstlige krise. Bogen er delt op i flere dato-afsnit fra 2014 til 2015 og under hver, fortæller forskellige hovedpersoner; vi møder alt fra teenageren Josefine, over specialagenten Lucas og til selveste daværende Statsminister, Helle Thorning-Smith. Bogen er fjerde del af Morten Buschmanns spændingsserie "Indhenter".

Bogen er spændende, letlæst og har et aktuelt emne. Det, at vi følger den højspændte europæiske/mellemøstlige situation, gennem forskellige aktører, er berigende for historien. Det belyser sagen for alle vinkler og holder læseren fast ved,at skulle holde styr på de forskellige karakterer. Bag i bogen findes der dog et persongalleri, hvis man har svært ved at navigere rundt i navnene. Den udførlige beskrivelse gør dog, at bogen bliver en smule langtrukken og til tider snørklet. Selve layoutets fremtoning er flot og typografien er behagelig.

Synes man om virklighedsnær spænding, som hos Buschmann, kan man med fordel læse spændingsromanen af Finn Halfdan Et nødvendigt offerAraberen der var hvid som sne eller krimien Araberen der var hvid som sne af Christian FrostSynes man om virklighedsnær spænding, som hos Buschmann, kan man med fordel læse spændingsromanen af Finn Halfdan Et nødvendigt offer eller krimien af Christian Frost.


litteratursiden.dk

d. 29. maj 2017

af

af

Hans Christian Davidsen

d. 29. maj 2017

Morten Buschmann lægger i sin krimi »Skygger« ud med et persongalleri, der er så kolossalt, at man må beundre, at han selv kan holde styr på det. I bogens første femtedel gør han alt det, man skal gør...