Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Skyggernes bog


Beskrivelse


Fantasy. Ally er 17 år og er lige flyttet ind på kostskole Larchwood. Her hvirvles hun ind i et spil om en gammel og magtfuld heksebog.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. feb. 2015

af

af

Helle Laursen

d. 19. feb. 2015

Ally er ny elev på kostskolen Larchwood. Her bliver hun fra første dag hvirvlet ind i et spil, hvor paranomale kræfter og kærlighed vender op og ned på hendes liv. Første bind i trilogien "Dæmonherskerens arving". For 12 til 16 år.

Ally er 17 år og ny på kostskolen. Hun bliver hurtigt venner med Susannah og kæreste med Jay. Hun fornemmer dog en stærk tiltrækning til Tom. Han leder en hemmelig kreds af elever, som forsøger at finde en heksebog. I Allys drømme viser Larchwoods afdøde frue sig. Hun insisterer på, at Ally skal finde bogen. Jagten fører hende ud til en faldefærdig kirke. Hvad mon den gemmer og hvilken betydning får jagten på bogen for Allys liv?.

Hvis du elsker at læse om kærlighed, overnaturlige kræfter og stærke venskaber, så er bogen lige noget for dig. Du bliver fanget fra første side. Det er Ally, der selv fortæller om sine oplevelser, så du kommer helt tæt på hendes følelser og tanker. Bogen er spændende og af og til lidt uhyggelig, for jagten på heksebogen fører Ally på natlige besøg på en gammel kirkegården.

Hvis du godt kan lide seriebøger som "Tusmørke-serien" eller "The vampire diaries", om overnaturlige og okkulte kræfter, er De sorte skygger af Kate Lauren et godt bud på mere i samme stil.