Bøger / faglitteratur til børn

Skyggernes bog : på opdagelse i eventyrlandet Anglesey


Beskrivelse


En gennemgang af de magiske væsner, der befolker landet Anglesey, hvor forfatterens bøger "Kongen", "Epos og enhjørningen" og "Alfemod og ulveblod" udspilles.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. nov. 2011

af

af

Rikke Skuldbøl Jakobsen

d. 18. nov. 2011

Ingen tvivl om at den indbydende og kunstneriske forside vil formidle bogen helt af sig selv. Herudover vil læsere af forfatterens tobindsværk Kongen naturligt søge efter værket. Målgruppen er de 12-årige og opefter.

Bogen tager afsæt i modeekspert Jim Lyngvilds Kongen, idet den bl.a. indeholder en gennemgang af de magiske væsner, der befolker landet Anglesey, hvor Kongen udspilles. Skyggernes bog omtales faktisk i Kongen, som den bog Jerod må kigge i for at lære om det mystiske land, han er kommet til. Bogen er et overflødighedshorn af fantastiske illustrationer i fotorealisme begået af Lea Løvberg. Illustrationerne understøttes af spændende flapper, som man kan gå på opdagelse bag ledsaget af informative og velskrevne tekster.

Bogen hører naturligt sammen med Kongen. Desuden lægger den sig fint op af mange af vores kvalitets fantasy-fortællinger - fx Ottesen, Eken, Kaaberbøl og Rowling.

Et indbydende og velskrevet (kunst)værk som indeholder timers oplevelse og fordybelse i stort format - billedligt og bogstaveligt talt.


Weekendavisen

d. 25. nov. 2011

af

af

Emil Blichfeldt

d. 25. nov. 2011