Bøger / skønlitteratur / roman

Skyggernes hav


Beskrivelse


Jacob er på fallittens rand med sin kort-butik, da hans svindler-far og korrupte politibror myrdes. Jacob kidnappes og ender på en næsten øde ø med nogle meget ubehagelige personer. Heldigvis har hans kone ikke opgivet eftersøgningen ...

Anmeldelser (8)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. sep. 2008

af

af

Per Drustrup Larsen

d. 16. sep. 2008

Spændingsbogslæsere, der kan sætte pris på en speciel måde at dreje et plot på, vil være underholdte af denne actionfyldte bog, der falder fint ind i selskabet af forfatterens øvrige spændingsbøger.

Forfatteren behøver ikke yderligere præsentation, da han har bevæget sig væk sine forældres kändis-effekt og står endnu mere på egne ben efter denne bog, der foregår i USA og på en ø i Caribien. En rig bilhandler svindler mafiaen og dræbes, hans korrupte politisøn og bogens centrale hovedperson, sønnen Jacob der handler med sjældne kort, indblandes på hver sin måde, og Jacob kidnappes, men flygter og ender på en ø i Caribien, hvor menneskesmuglere opererer i det samme farvand. På øen regerer en mystisk mand, der ikke er et af Guds bedste børn! Kun et kort rids af dele af handlingen og ikke noget om slutningen eller de øvrige personer. Bogen skal læses uden mere forhåndsviden for at den effektfulde opbygning kan virke bedst, og omslaget afslører lige tilpas til at vække nysgerrighed.

Spændingsbøger er der altid brug for - og især gode og velskrevne bøger med et særligt bud på genren som denne, der ikke retfærdigvis kan sammenlignes med så mange andre forfattere i stil eller plot.

Spændingskurven stiger, efterhånden som handlingens kompleksitet afsløres for læseren, og personerne viser sig i al deres ondskab og/eller kraft, og efterhånden som det hele strammer sammen om de ondeste af personerne. På den måde bindes enderne sammen, og nogle timers intens læsning afsluttes effektfuldt.


litteratursiden.dk

d. 6. okt. 2008

af

af

Zenia Johnsen

d. 6. okt. 2008

Åndeløs spændende fortælling fra de varme lande. Jacob lever en ret uspændende tilværelse i Brooklyn, hvor han ernærer sig ved at sælge landkort og dagdrømme om den fjerne tropeø Anguilla. Jacobs far,...


Kristeligt dagblad

d. 25. okt. 2008

af

af

Maria Sjøqvist

d. 25. okt. 2008


Information

d. 9. okt. 2008

af

af

Mette Højbjerg

d. 9. okt. 2008


Berlingske tidende

d. 31. okt. 2008

af

af

Mette Strømfeldt

d. 31. okt. 2008


Weekendavisen

d. 3. okt. 2008

af

af

Katinka Bruhn

d. 3. okt. 2008


Jyllands-posten

d. 25. sep. 2008

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 25. sep. 2008