Bøger / skønlitteratur / roman

Skyggesøsteren : Stars historie


Beskrivelse


Star er adopteret og får af sin adoptivfar en ledetråd til at finde sine biologiske forældre. Hendes vej krydser en gammel engelsk slægt, som har en fortryllende historie at fortælle.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. aug. 2017

af

af

Stine Grabas

d. 25. aug. 2017

Star er adopteret og får af sin adoptivfar en ledetråd til at finde sine biologiske forældre. Hendes vej krydser en gammel engelsk slægt, som har en fortryllende historie at fortælle. For alle læsere af medrivende romantiske slægtsromaner.

Star har mistet sin adoptivfar og får med testamentet en ledetråd til at finde sine biologiske forældre. Ledetråden er en adresse i London, hvor der er en gammel boghandel. Før hun får set sig om, bliver hun ansat i boghandlen og inviteret med hjem til familien på landet. Familien tilhører en gammel engelsk slægt, som har en helt særlig historie. Gennem dagbøger udfolder sig en sideløbende historie om Flora, én af forfædrene til slægten. Det er 3. bind i serien om De syv søstre.

Romantisk og fængende kærlighedshistorie, der med de sideløbende historier holder sin læser fasttømret til lænestolen. Den har det hele: forelskelse, sorg, familiedrama, hemmeligheder, glæde og en slutning, der får det hele til at gå op i en højere enhed. Selv om bogen er 3. del af serien, kan den sagtens læses selvstændigt.

Er man helt forfalden til Rileys forfatterskab, kan man også kaste sig over forfattere som Jojo Moyes og Kimberley Freeman.


litteratursiden.dk

d. 9. okt. 2017

af

af

Lene Jensen

d. 9. okt. 2017

Intet mangler i denne dejlige historie om Englands adel og fattigadel for hundrede år siden og en ung, usikker kvinde, der søger efter sit biologiske ophav i nutidens London. Indrømmet, jeg er stor fa...