Bøger / skønlitteratur / roman

Skyggezone : kriminalroman


Beskrivelse


Sam Berger fra kriminalpolitiet mangler opbakning i en sag, hvor han mener en seriemorder er på spil. Han indgår en uhellig alliance med Molly Blom fra Säpo, da han pludselig selv bliver mistænkt.

Anmeldelser (10)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. sep. 2016

af

af

Per Månson

d. 7. sep. 2016

Sam Berger fra kriminalpolitiet mangler opbakning i en sag, hvor han mener en seriemorder er på spil. Han indgår en uhellig alliance med Molly Blom fra Säpo, da han pludselig selv bliver mistænkt. For alle, der elsker intelligente krimier.

Sam Berger har et traume fra skoletiden, som han mener har forbindelse til en række sager om forsvundne teenage-piger. Han har derfor sin egen uofficielle efterforskning, der bringer ham på kant med tjenesten, hvorfor han må gå undercover sammen med Säpo-agenten Molly Blom. Sagen har personlig forbindelse til begge, hvorfor de er truet på både karriere og liv. Første del af en planlagt ny serie med makkerparret.

Meget velskrevet og flot sammensat krimi, der som ofte hos Dahl læses i et stræk. Bogen starter som en traditionel politiroman, men kommer snart op i et andet niveau.

Mere traditionel krimi end Dahls serier med A-gruppen og Opcop. Kan udover til Dahls egne læsere anbefales til fx Stieg Larssons og Jo Nesbøs fans.


litteratursiden.dk

d. 23. sep. 2016

af

af

Bettina Schnegelsberg-Laursen

d. 23. sep. 2016

Krimiforfatteren Arne Dahl er tilbage i topform med en barsk, skarp og lidt lettere tilgængelig krimi end vanligt. Som altid er han godt skrivende og underfundig. ’Skyggezone’ starter lige på og hårdt...


litteratursiden.dk

d. 22. sep. 2016

af

af

Arne Larsen

d. 22. sep. 2016

Den veletablerede krimiforfatter er startet på en ny serie. Den sædvanlige kvalitet og spænding går heldigvis igen. Forfatteren kan sit kram til fingerspidserne. Arne Dahl er først og fremmest kendt f...


Jyllands-posten

d. 25. sep. 2016

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 25. sep. 2016


Politiken

d. 22. sep. 2016

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 22. sep. 2016


Berlingske tidende

d. 7. jan. 2017

af

af

Merete Reinholdt

d. 7. jan. 2017


Kristeligt dagblad

d. 5. nov. 2016

af

af

Mie Petersen

d. 5. nov. 2016