Bøger / faglitteratur til børn

Skyskrabere


Beskrivelse


Lær om skyskrabere - bygninger, der er så høje, at de kan røre ved skyerne. Til nysgerrige børn fra 8 år.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. okt. 2021

af

af

Henriette Camilla Jensen

d. 15. okt. 2021

Lær om skyskrabere - bygninger, der er så høje, at de kan røre ved skyerne. Til nysgerrige børn fra 8 år.

En letlæst fagbog i serien "Fakta 2. Teknik og videnskab" som er faglig læsning til børn fra 8 år. I bogen kan læses om skyskraberne i New York, de tre bygninger, der var verdens højeste, da de blev bygget samt den nuværende højeste bygning i Europa og verdens højeste i Rusland. Til sidst fortælles, at man er ved at slå rekorden og bygger den første bygning, der bliver mere end 1 km høj. Bogen afsluttes med "læs mere" med henvisning til en anden bog og opfordring til at søge videoer på YouTube samt stikordsregister. Bogen er på lettal 16 og teksten suppleres af fotos. Der er gratis opgaver til bogen på forlagets hjemmeside. Forfatteren har også lavet Broer i samme serie.

En god bog om et fascinerende emne. De imponerende bygninger vises på flotte fotos, og teksten er lettilgængelig med tydelige overskrifter. Bogen er fuld af spændende fakta, som fx den historiske udvikling samt antal trappetrin i verdens højeste bygning.

Læs mere om skyskrabere i Jordens fantastiske bygningerArkitektur og berømte bygninger og Arkitektur og berømte bygningerLæs mere om skyskrabere i Jordens fantastiske bygninger og .