Bøger / skønlitteratur / roman

Skytsengel


Beskrivelse


Fra Frelserkirkens tårn spreder en snigskytte død over Christianshavn. Men er det tilfældige mennesker han skyder efter? Og har snigskytten flere ondskabsfulde planer? Det er op til privatdetektiven Thomas "Ravn" Ravnsholdt at komme til bunds i sagen, før det er for sent.

Anmeldelser (6)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. okt. 2019

af

af

Jacob Holm Krogsøe

d. 18. okt. 2019

Fra Frelserkirkens tårn spreder en snigskytte død over Christianshavn. Det bliver op til privatopdageren Thomas "Ravn" Ravnsholdt at stoppe snigskytten før døden kaster sin skygge over hele København. Halvt thriller, halvt krimi, hel spændingsroman på højt niveau. Til læsere af danske krimier/thrillers.

Ravn vender hjem fra en ferie og erfarer, at hans elskede Christianshavn er blevet forandret. En snigskytte har skudt tilsyneladende tilfældige mennesker fra toppen af Frelserkirken. Et af ofrene er Ravns gamle ven Johnson, der nu er placeret i en respirator på Riget, hvor han svæver mellem liv og død. Samtidig frygter alle, at snigskytten planlægger endnu et attentat, og Ravn kaster sig over sagen, der leder ham på sporet af en krigsveteran, som man dog mener døde for mange år siden. Samtidig klippes der frem og tilbage til snigskytten, og pludselig tager handlingen en uventet drejning. 6. bind i serien om "Ravn".

Underholdende pageturner. "Skytsenglen" er en dansk spændingsroman af internationalt format. En fin blanding mellem thrilleren og krimien med et fint persongalleri centreret om den sympatiske hovedperson. Det er effektivt og underholdende, som en amerikansk spændingsfilm, på godt og ondt, hverken mere eller mindre. Kan sagtens læses selvstændigt.

Michael Katz Krefeld er på samme høje niveau som Steffen Jacobsen og Jussi Adler-Olsen.


litteratursiden.dk

d. 11. nov. 2019

af

af

Arne Larsen

d. 11. nov. 2019

Sjette bind i serien om privatdetektiven Thomas Ravnsholdt byder igen på både spænding, humor og Christianshavner-idyl. Dansk krimi, når det er allerbedst. Michael Katz Krefeld er efterhånden blevet ...


Politiken

d. 9. nov. 2019

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 9. nov. 2019


Jyllands-posten

d. 14. nov. 2019

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 14. nov. 2019


Berlingske tidende

d. 10. nov. 2019

af

af

Merete Reinholdt

d. 10. nov. 2019