Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Slaget om Dark Dagalur


Beskrivelse


Hjælp helten Cold Blood Cooper med at overleve slaget om Dark Dagalur inden han bliver ramt af de andre spillere eller Stormen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. feb. 2019

af

af

Martin W Hansen

d. 6. feb. 2019

En du-er-selv-hovedpersonen-bog i "Fortnite"-universet. For dem, der kan lide online-spillet. Fra ca. 10-12 år og opefter.

I denne spændings-bog skal du hjælpe helten "Cold Blood Cooper" gennem et farefuldt "Fortnite"-eventyr. Fjenderne lurer alle vegne, og det bliver en hård kamp for at overleve historien og ikke ende som én af de andre 99 ofre. Bogen er opbygget i 3 dele, hvor læseren selv får mulighed for at guide helten gennem historien (og forhåbentlig ikke bliver skudt forinden).

"Fortnite"-universet oplever en massiv popularitet for tiden med i omegnen af 200 millioner aktive spillere på verdensplan, og det virker helt oplagt at lave en find-din-egen-historie-bog ud fra spillets handling. Historien er vellavet, og for fans af spillet er den proppet til randen med fan-service i form af særlige termer for våben, udstyr og outfits.

I sværhedsgrad er bogen her på niveau med Hemmelig agentDen lille onde bogFortnite og vil tale til dem, der kunne lide Den lille onde bog og FortniteI sværhedsgrad er bogen her på niveau med Hemmelig agent og vil tale til dem, der kunne lide og FortniteI sværhedsgrad er bogen her på niveau med Hemmelig agent og vil tale til dem, der kunne lide Den lille onde bog og .