Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Slaget på Hackham Hede


Beskrivelse


Fantasy. Margarath har forskanset sig i Regn- og Nattebjergene, og Kong Duncan ved han er nødt til at forberede sig på krig. For at få mere at vide om Morgaraths planer, påtager Halt sig den tilsyneladende umulige opgave at bestige bjergene, og trænge ind i fjendens territorium for at spionere.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. maj 2017

af

af

Martin W Hansen

d. 15. maj 2017

Sidste del af historien om dengang Halt og Crowley som unge Rangere satte sig op imod den forræderiske baron Morgarath. For alle der har nydt de tidligere bind af "Skyggens lærling". Fra 12 år og opefter.

Dette er 2. bind i "Skyggens lærling. De første år", som er forhistorien til "Skyggens lærling". Den onde Morgarath har efter det fejlslagne forsøg på at vælte kongefamilien i Turneringen i Gorlan, trukket sig tilbage til sit skjult i Regn- og Nattebjergene med sine loyale tilhængere. Halt melder sig til den farlige opgave at tage på en spionage-mission, for at forsøge at gennemskue Morgaraths planer. Det skal dog vise sig at være langt farligere end han først havde tænkt sig, for på det uindtagelige bjerg er Morgarath begyndt at samle sin hær af de skræmmende Wargaller. Dette er sidste bind i den serie som fortæller historien om, hvordan Halt blev den mest berømte Ranger, og hvordan krig vil bestemme fremtiden for en ny generation. Bogen er i blødt bind med forside af Jeremy Reston.

Handlingen fortsætter fra det 1. bind i serien og forståelsesmæssigt anbefales det at have læst dette bind først. Som forfatterens tidligere bind i dette univers er det spændingsmættet og velskrevet fantasy, der ikke på nogen måde skuffer fans af "Skyggens Lærling"-serien.

Det er god, klassisk fantasy som vil begejstre de der kan lide Den sorte rytterDragons of autumn twilight og Dragons of autumn twilightDet er god, klassisk fantasy som vil begejstre de der kan lide Den sorte rytter og .