Bøger / skønlitteratur / roman

Slagteren


Beskrivelse


Krimi. Kriminalinspektør Johan Rokka efterforsker adskillige bestialske mord på en gruppe af mænd uden umiddelbar sammenknytning. Hvad er motivet og kan de nå at stoppe morderen, før han slår til igen?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. okt. 2018

af

af

Iben Jakobsen

d. 26. okt. 2018

Kriminalinspektør Johan Rokka efterforsker adskillige grusomme mord på en gruppe af mænd uden umiddelbar sammenknytning. En uhyggelig fortælling om hævn og grådighed. For krimilæsere.

Fjerde bog i "Mordene i Hudiksvall"-serien. Kriminalinspektør Johan Rokka, kriminaltekniker Janna Weissmann og deres kollegaer fra Hudiksvall kommer på overarbejde, da et tortureret lig findes, og adskillige flere bestialske mord følger trop kort efter. Motivet er svært at få øje på, men efterforskningen får dem på sporet af noget af langt større omfang, end de havde kunnet forestille sig.

Spændende og velskrevet svensk krimi med højt tempo og en del sammenflettede historier og et stort persongalleri. Nok så meget havde kunnet været undgået hvis enkelte nøglepersoner havde været bedre til at snakke sammen, og denne spænding giver bogen en nervepirrende kant. Rokka som person hører vi ikke meget til denne gang, derimod er Jannas privatliv mere i fokus.

Af andre svenske krimier med hævnmotiv findes bl.a. Velkommen hjemSyndfloderKaninjægeren, Syndfloder og KaninjægerenAf andre svenske krimier med hævnmotiv findes bl.a. Velkommen hjem, og KaninjægerenAf andre svenske krimier med hævnmotiv findes bl.a. Velkommen hjem, Syndfloder og .