Bøger / faglitteratur

Slangerne i Ojai : en rejse gennem angst og kærlighed


Beskrivelse


Personlig beretning om, hvordan forfatteren efter skelsættende møder med forskellige slanger i det sydlige Californien, har gennemlevet og forvandlet en dybtliggende angst. Gennem bla. meditation og healing åbner forfatteren op og kan herefter kommunikere med dyr og opnår samtidig en større forståelse for naturen i det hele taget.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. okt. 2011

af

af

Katja Larsen

d. 18. okt. 2011

En bog til læsere der føler eller har følt angst, og som ønsker inspiration til at komme videre.

Anne Heinung er hospicesygeplejerske og har skrevet denne personlige beretning om, hvordan hun har gennemlevet og forvandlet en dybtliggende angst. En angst hun ikke vidste, hun havde, før hun oplevede skelsættende møder med 4 forskellige slanger i naturen i det sydlige Californien. Møderne med slangerne får hende til at stoppe op og reflektere over, hvorfor oplevelserne skete. Gennem bl.a. meditation og healing åbner forfatteren op og kan herefter kommunikere med dyr og opnår samtidig en større forståelse for naturen i det hele taget. Hun fascineres desuden af indianernes måde at omgås naturen. Sprog og indhold er lettilgængeligt.

Forfatteren har tidligere skrevet Af lys er du kommet, hvor hun ligeledes beskriver meditation og healing som redskaber til selvudvikling.

En personlig beretning om hvordan forfatteren oplever en spirituel rejse efter dramatiske møder med slanger i det sydlige Californiens natur. Redskaber som meditation og healing gør forfatteren åben overfor dyreverdenen og naturen, og hendes historie vil tiltale læsere, der er åbne for en spirituel læseoplevelse.