Bøger / faglitteratur / opskrifter

Slank med ketolysekuren : effektiv fedtforbrænding - stort vægttab


Beskrivelse


Ketolysekurens principper bygger på teorien om at spise så få kulhydrater at kroppens naturlige fedtforbrænding sættes i vejret. Sidst i bogen et afsnit med madopskrifter.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. apr. 2012

af

af

Katja Larsen

d. 26. apr. 2012

En slankebog til læsere der ønsker at tabe 10 kilo eller mere.

Torkil P. Andersen er specialist i almen medicin og praktiserende læge i Norge, hvor Slank med ketolysekuren har solgt over 40.000 eksemplarer. Ketolysekuren går ud på at spise så få kulhydrater at kroppens naturlige fedtforbrænding sættes i vejret. Der skal altså spises mindre af brød, pasta, kartofler og ris og mere af kød, æg, fisk og mælkeprodukter. Der gives bud på en ugeplan samt opskrifter og en kulhydrattabel. Der er dog ikke billeder til opskrifterne. Der gives desuden god forklaring på forskellige forhold omkring overvægt og vigtige kosttilskud under en kur, samt hvordan ketolysekuren virker.

Ketolysekuren minder umiddelbart mest om South Beach kuren, som også handler om at skære ned på indtaget af kulhydrater, fx Agathson: South Beach kuren, 2004 og opfølgere.

Et udmærket bud på endnu en slankebog. Budskabet er klart og tydeligt, samtidig med at virkningen af kuren gøres letforståelig. Mon ikke der vil blive stor efterspørgsel.