Bøger / faglitteratur / kogebøger

Slank med sirtkuren : den revolutionerende kur: smid kiloene og hold dig sund med sirtfoods


Beskrivelse


Introduktion til slankegenerne sirtuiner, samt til de fødevarer sirtfoods, der indeholder næringsstoffer, som i særlig grad aktiverer slankegenerne på samme måde som faste og træning. Med opskrifter, kostplan og vedligeholdelsesplan efter vægttab.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. jan. 2016

af

af

Dorte Tissot Hansen

d. 19. jan. 2016

Alle med en seriøs interesse for kost og sundhed, kan få glæde af denne bog, der introducerer til en kost bestående af de fødevarer som særligt sunde og slanke befolkningsgrupper verden over primært indtager.

Begge forfattere har en videregående uddannelse indenfor ernæringsmedicin. I bogens indledende kapitler præsenteres de såkaldte slankegener sirtuiner, samt de fødevarer - sirtfoods, der indeholder næringsstoffer, som i særlig grad aktiverer slankegenerne. Studier af kosten i forskellige lande og områder med en særlig høj sundhed gennemgås. Dernæst følger et afsnit med præsentation af selve sirtkuren, der er delt op i to faser: En fase på syv dage til vægttab, og en længere fase til vedligeholdelse. Sidste del af bogen indeholder opskrifter til kuren. Udførligt noteapparat. Bogen afsluttes med ordliste, referencer og register.

Videnskabeligt velfunderet slankebog, der tager udgangspunkt i den kost klodens sundeste befolkningsgrupper indtager. Bogen bygger på undersøgelser af hvilke næringsstoffer, der i særlig grad aktiverer vores slankegener, og stoffet formidles fint.

Dette er den første bog på dansk om sirtfood. Bogen har samme høje videnskabelige niveau, som man også finder i fx Ren krop - sund krop2 dageskuren og 2 dageskuren omend konklusionerne og den valgte kostsammensætning er forskelligDette er den første bog på dansk om sirtfood. Bogen har samme høje videnskabelige niveau, som man også finder i fx Ren krop - sund krop og omend konklusionerne og den valgte kostsammensætning er forskellig.