Bøger / faglitteratur / opskrifter

Slank og fast på 10 uger


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

2008

af

af

Camilla Sejerøe

2008

Slank og fast på 10 uger er en brugsbog for dem, der ønsker en veltilrettetlagt kostomlægning med tilhørende træning. Titlen modificeres allerede i forordet, hvor det slås fast at der snarere er tale om 10 trin end 10 uger.

Vi har rigtig mange materialer af Birgitte Nymann, og de låner som regel rigtig godt ud. Hun har skrevet mange bøger inden for Pilates og kropstræning i det hele taget, fx flere i rækken med titelbegyndelsen Politikens bog om -. Her har vi så en kombination, hvor ernæring kommer med. Bogen er velskrevet og letlæst, der er mange billeder, især af træningssituationer. Desuden er der en række tabeller og skemaer.

Der findes adskillige bøger med lignende titler, bl.a Lene Hanssons Slank og sund på 8 uger. Denne er ingen undtagelse fra tidens trend og anbefaler kost uden gluten, mælk og sukker.

Slank og fast på 10 uger er en fin brugsbog for dem, der er indstillet på en total omlægning af såvel spise- som motionsvaner. Man skal ville det, alt skal tilrettelægges ned til mindste detalje. Men var man ikke gift, og havde man ingen børn (og helst heller ikke noget arbejde) er der ingen tvivl om, at man kunne blive Slank og fast på 10 uger med denne metode. Bogen vil have appel til rigtig mange mennesker og vil uden tvivl være efterspurgt. Birgitte Nymann er et produkt i sig selv på linje med Lene Hansson, Anne Larsen og Charlotte Bircow, og der er ingen tvivl om, at det skaber efterspørgsel.