Bøger / faglitteratur / kogebøger

Slank på ét sekund : små ændringer, stor effekt


Beskrivelse


Slankebog med 40 opskrifter på hverdagsmad, der skal vise hvordan det blot tager et sekund at tage den rigtige beslutning, når man har den rigtige viden.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. apr. 2015

af

af

Katja Larsen

d. 21. apr. 2015

En rigtig god slankebog, der viser hvordan det blot tager et sekund at tage den rigtige beslutning - når man har den rigtige viden - og dermed foretage ændringer med stor effekt. Bogen kan bruges af alle der ønsker at tabe sig eller leve sundere og uden stress.

Per Brændgaard er ernæringsekspert samt leder af Center for Bevidst Sundhed. Han kommer her med information og råd til hvordan man lægger sit liv om. Der er tale om små realistiske ændringer, som har stor og holdbar effekt. Brændgaard giver desuden råd til hvordan man får mindre stress i hverdagen, idet stress er en af de største grunde til overvægt. Første halvdel af bogen består således af tips til, hvordan man griber sin nye slankekurs an. Anden halvdel af bogen består af opskrifter, tilberedt af Gry Windelev, på såkaldt almindelig mad, der er gjort sundere fx karrysalat til frokosten og kyllingeburger med timianfritter til aftensmad. Pointen er at nyde nem og lækker mad og spise mindre.

Selvom titlen kan provokere nogle, så er budskabet reelt nok. Der er rigtig mange gode råd, som kan bruges af de fleste i en travl hverdag. Der skrives i et sprog som de fleste kan forstå og billederne af opskrifterne er indbydende.

Per Brændgaard har tidligere skrevet bøger med samme budskab, fx Mindful spisningSlankekursUperfekt og Slankekurs. Nærværende bog kan desuden sammenlignes med Uperfekt - begge er gode gedigne bud på slankebøger der kan inspirerePer Brændgaard har tidligere skrevet bøger med samme budskab, fx Mindful spisning og . Nærværende bog kan desuden sammenlignes med Uperfekt - begge er gode gedigne bud på slankebøger der kan inspirerePer Brændgaard har tidligere skrevet bøger med samme budskab, fx Mindful spisning og Slankekurs. Nærværende bog kan desuden sammenlignes med - begge er gode gedigne bud på slankebøger der kan inspirere.