Bøger / faglitteratur / erindringer

Slap dog af : Linses guide til et godt liv


Beskrivelse


Linse Kessler (f. 1966), kendt fra reality-serien "Familien fra Bryggen", giver gode råd til hvordan man skaber et godt liv under temaer som familie og venner, mobning, dyr, udseende, mænd og sex.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. okt. 2015

af

af

Thomas Ry Andersen

d. 26. okt. 2015

Kærligt og bramfrit giver hele Danmarks Linse sine allerbedste råd om at få et godt liv. Til alle Linses mange fans, samt læsere med interesse for reality-stjerner.

Linse Kessler, der er kendt fra reality-serien "Familien fra Bryggen", har skrevet bogen for at svare på de mange spørgsmål, hun får fra sine fans. Hun understreger det vigtige i at slappe af og stå ved sig selv og sine værdier. Hun kommer bl.a. også ind på familien og vennerne, drømmemanden, dyr, mobning, kræftsyge børn, udseende, mænd og sex. Bogen er inddelt i afsnit, der dækker hver sit emne. Undervejs støder man på faktabokse med forskelligt indhold samt et udvalg af statusopdateringer fra Facebook. Layoutet er farverigt og med mange smileys. Illustreret med mange fotos.

Uanset om man er fan af Linse eller ej, er det svært ikke af holde af hende, når hun kærligt, morsomt og bramfrit fortæller om sine værdier og kampe. Hun taler lige ud af posen og lægger ikke skjul på, hvad hun mener om de mange emner. Især er det dog tydeligt, hvor meget hendes familie betyder. Bogen er hurtig læst og trods mange indforståede henvisninger til tv-serien, kan og vil den blive læst bredt.

Biografien Linse - jeg gør, hvad jeg vil går tættere på Linse og fortæller hendes historie, helt tilbage fra barndommen på Bryggen.


Berlingske tidende

d. 31. okt. 2015

af

af

Anne Sophia Hermansen

d. 31. okt. 2015


Weekendavisen

d. 8. jan. 2016

af

af

Leonora Christina Skov

d. 8. jan. 2016