Bøger / faglitteratur til børn

Slap lidt mere af : en guide om stress til teenagere og deres voksne


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. apr. 2020

af

af

Henriette Olesen

d. 20. apr. 2020

Guide til teenagere om at håndtere stress og slappe lidt mere af. Målgruppen er teenagere, men også deres forældre kan få noget ud af denne bog.

Her er en let tilgængelig guide til alle teenagere, der tumler med store og små problemer. Bogen er inddelt i 3 dele, der alle omhandler stress. Hvad er stress? hvad er symptomerne? og hvordan håndterer du dem? Bogen beskriver hvad stress er, hvad der kan forårsage stress og forklarer mange situationer i teenageres liv, hvor der kan opstå følelsen af stress. Der er mange gode råd i bogen, og der er også mange gode henvisninger til hjælpelinjer, man kan ringe til eller hjemmesider man kan besøge.

Bogen er en fin guide til alle teenagere, uanset om de føler sig stresset eller ej. Den kommer fint rundt om mange af de problemer og bekymringer, som de fleste teenagere har på et eller andet tidspunkt, og giver også brugbare råd og konkrete sider at søge hjælp på. Bogen beskriver på en let forståelig måde, hvad der sker i teenagernes hjerne og krop. Læseren får et klart indtryk af ikke at være alene med disse bekymringer.

Bogen kan sammenlignes med Helt O.K, som dog henvender sig til pigerHelt O.K..