Bøger / skønlitteratur / roman

Slip mig fri


Beskrivelse


Erotisk roman med Nikki Fairchild og Damien Stark som hovedpersonerne, der forelsker sig hovedkulds i hinanden, og kaster sig ud i et stærkt erotisk, hektisk forhold.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. sep. 2013

af

af

Camilla Sejerøe

d. 11. sep. 2013

Erotisk roman, nok mest rettet til kvinder - men i alle aldre. Fin lyserød/sort forside med blonder, der næsten formidler sig selv.

Julie Kenner skriver rigtig, rigtig mange bøger under flere navne og inden for rigtig mange genrer. Denne er en erotisk roman i serien En Stark-roman, der indtil videre er i 3 dele. Hovedpersonen, Nikki Fairchild, forelsker sig hovedkulds i Damien Stark, en mørk og mystisk mangemillionær. Forelskelsen gengældes, og de kaster sig ud i en følelsesmæssig og erotisk eskapade, der påvirker deres liv voldsomt. Nikki er i tvivl om Damien er for kontrollerende, om han er farlig og har myrdet sin tidligere kæreste, og hun leder efter desperat efter sandheden. Sproget er let tilgængeligt, og man suser lige igennem.

Romanen minder rigtig meget om serien En Crossfire-roman, endda med samme suspense, nemlig det at der er tvivl om den mandlige hovedpersons bagtanker. Faktisk har den endda tråde tilbage til O's historie, hvor langt vil vores hovedperson gå for at tilfredsstille og tilfredsstilles, hvor meget af sit liv vil hun opgive?.

En velskrevet underholdningsroman til voksne, der har brug for en pause med erotisk indhold.


Berlingske tidende

d. 16. okt. 2013

af

af

Merete Reinholdt

d. 16. okt. 2013