Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Slip mig ud af hekseskolen


Beskrivelse


Fantasy. Daisy Wart kan ikke længere løbe fra, at hun er en heks, og hun kommer endnu en gang i problemer på hekseskolen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. feb. 2020

af

af

Line Dalbro Schaumann

d. 25. feb. 2020

Daisy Wart kan ikke længere løbe fra at hun er en heks, og hun kommer endnu en gang i problemer på hekseskolen. For 8-12-årige.

Daisy Wart, der nu har indset at hun er en heks, finder nu ud af at hekseskolen er forbandet og at det måske er hendes egen familie der står bag. Daisy kommer endnu engang i fedtefadet, men heldigvis har hun fået et par gode veninder der står klar til at hjælpe. Ikke alting er hvad det giver sig ud for at være, og en simpelt kattefigur laver pludselig spillopper på hele skolen - hvilket også sætter Daisys elskede teaterstykke i fare. Vil det lykkes Daisy at redde skolen? Dette er anden del af Jeg vil ikke på hekseskole.

Hvis man er til sjove og lidt pinlige historier, kan denne serie, "Hekseskolen", være et godt bud. Det kræver dog at man er en god læser, da sproget ikke flyder helt naturligt og der er flere svære ord. Dog er der på næsten alle sider, fine sort-hvid illustrationer, der fint passer til historien. Man skal have læst første bind for at være helt med på handlingen og personerne.

Hvis man er til hekse er der også serierne "Snesøstre", fx Snesøstre - krystalrosenSimsalahik! - den hikkende heks og den forsvundne veninde og "Simsalahik", fx Simsalahik! - den hikkende heks og den forsvundne veninde. Disse handler også om hekse, magi og venskaberHvis man er til hekse er der også serierne "Snesøstre", fx Snesøstre - krystalrosen og "Simsalahik", fx . Disse handler også om hekse, magi og venskaber.