Bøger / skønlitteratur til børn / noveller

Slut put finale!


Beskrivelse


Ni humoristiske historier, der er egnet til godnatlæsning.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. feb. 2014

af

af

Stine Veisegaard

d. 24. feb. 2014

Højtlæsningsbog for de 5-9-årige, der indeholder ni historier, der har det til fælles, at de er fortalt humoristisk og fantasifuldt. Velegnet som godnatlæsningsbog eller til situationer, hvor der er brug for en sjov og uforpligtende fortælling.

Her får vi ni humoristiske og skæve fortællinger fortalt af en række forskellige danske forfattere. Alle historierne er kendt fra andre bøger, udgivet i forholdsvis nyere tid. Hver historie er således gengivet med samme illustrationer som i deres oprindelige udgave. De er underholdende, har ikke nødvendigvis en morale og er bestemt ikke politisk korrekte. Så her er er noget for både børn og den voksne oplæser. Bidragydere er kendte forfattere, begyndende med en fortælling af Lars Daneskov og slutter med en fortælling af Anders Morgenthaler. Forsiden, der er i glade farver, viser en gabende far i en højtlæsningssituation.

Biblioteket har mange bøger med historier til godnatlæsning. Denne bog har dog humoren og den skæve indfaldsvinkel til historierne fælles. Selvom man kan finde alle historierne udgivet i andre samlinger, fremtræder bogen i form og indhold overskuelig og indbydende. Den er bestemt et godt bud til lånere, der ønsker underholdende godnatlæsning. Kan bedst sammenlignes med Til dig fra os, 2006, som også er en samling humoristiske godnathistorier.

Ni humoristiske historier til hylden med højtlæsningsbøger. Den vil underholde og more både voksne og børn. Bogen kan anbefales som et godt supplement til samlingen.Informationer og udgaver