Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Slut


Beskrivelse


Marta og Billie har været bedste veninder siden nulte. Nu går de i 1.g. De kan dele alt med hinanden. Men de har et problem. Et stort problem. Et problem som kan ødelægge alt mellem dem.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. okt. 2019

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 30. okt. 2019

Marta og Billie har været bedste veninder siden nulte. Nu går de i 1.g. De kan dele alt med hinanden. Men de har et problem. Et stort problem. Et problem som kan ødelægge alt mellem dem. Letlæst ungdomsbog på lix 8 for piger mellem 13 og 16 år.

Siden nulte har Billie og Marta hængt sammen som ærtehalm. Så meget at folk kalder dem for Marlie. De har hjulpet hinanden gennem store kriser. Men nu står de foran deres største krise, for Billie har fået følelser for Martas fraskilte far. Og han gengælder følelserne.

Det er en spændende bog, som både griber læseren, sætter tanker i gang og indeholder stof til debat. Bogen indeholder desuden danskfaglig dybde og sproglig leg. Eksempelvis i bogens titel "Slut", der giver god mening læst på både dansk og engelsk, eller navnet "Billie", der ligger tæt op ad ordet "billig".

Kan man lide denne bog, vil man også kunne lide forfatterens BoytoyUden for festen i samme serie, eller en titel som Uden for festenKan man lide denne bog, vil man også kunne lide forfatterens Boytoy i samme serie, eller en titel som .Informationer og udgaver