Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Slutspil


Beskrivelse


Playoffkampen for at få mesterskabet i hus, skal stå mellem Cipollinerne og ærkerivalerne fra Akkademia Blu, men uheldene hagler ned over Cipollinerne inden kampen. Mon det lykkes dem at hæve pokalen som mestre til slut?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. nov. 2017

af

af

Jeanette Thisted Villadsen

d. 17. nov. 2017

Cipollineren er på banen igen her i 20 bind i serien "Mål!" Og sikke en kamp de kommer til at spille. For alle fans af serien og andre fodboldglade drenge og piger. Til selvlæsning fra ca 10 år.

Playoff-kampen for at få mesterskabet i hus, skal stå mellem Cipollinerne og ærkerivalerne fra Akkademia Blu. Cipollinerne er mere nervøse end ellers, for i tiden op til kampen rammes de af det ene uheld efter det andet. Selv på kampdagen, er heldet ikke med dem, da Tommi, deres anføre og angriber, pludselig sidder fanget i en bilkø og får problemer med i det hele taget at nå frem til kampen. Gode råd er dyre, mon det lykkes vores venner, at vinde kampen og løfte pokalen til slut?.

Selv om dette er den 20. bog i serien, er der stadig masser af underholdning både på og udenfor banen. Der er fængende beskrivelser af kampene på banen, ligesom historierne om venskaber udenfor banen holder en fanget. Og som i de foregående bind, slutter denne historie også med at lægge op til en spændende fortsættelse. Bøgerne anbefales læst i rækkefølge.

Læsere af serier som "FC Mezzi", "FC Askerød" og "Dreamteam", vil også synes godt om denne serie.