Bøger / skønlitteratur / roman

Små påsatte brande


Beskrivelse


Mia er kunstner og rejser rundt med sin datter. En dag kommer hun til byen Shaker Heights, og slår sig ned. Her møder hun familien Richardson, og mødet bliver skelsættende for alle parter.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. apr. 2018

af

af

Camilla Sejerøe

d. 11. apr. 2018

En pæn lille by i Ohio får slået skår i idyllen, da en kunstner dukker op med sin datter. Hun har en voldsom historie bag sig, og da den optrævles giver det dønninger i det lille samfund. En skæbnefortælling, der vil berøre de fleste læsere.

En velhavende familie med 4 store børn får vendt op og ned på deres tilværelse, da en kunstner og hendes datter flytter til byen. Deres fortællinger flettes sammen, så vi til sidst forstår, hvorfor der i starten af romanen er flere små påsatte brande i familiens hus. Familiedynamikker vendes, splittes ad og sættes sammen igen. Celeste Ng er ikke tidligere kommet på dansk, men har en enkelt titel bag sig på engelsk, Everything I never told you.

En dejlig læseoplevelse! Her er både underholdning og dyb alvor, og personerne står tydeligt, sympatiske og hele foran læseren.

Alice Monroe skriver om mennesker på samme intense måde, og har samme blik for familien. Emnet minder lidt om J.K Rowlings Den tomme plads, selvom den foregår i England.


litteratursiden.dk

d. 26. juni 2019

af

af

Line Hoffgaard

d. 26. juni 2019

Facaden krakelerer i det bedre borgerskab i dette medrivende drama om hemmeligheder, skrøbelige familiebånd og bristede illusioner. Denne medrivende fortælling om relationer mellem børn og forældre o...


Jyllands-posten

d. 17. juni 2018

af

af

Katrine Sommer Boysen (f. 1980)

d. 17. juni 2018


Kristeligt dagblad

d. 4. maj 2018

af

af

Michael Bach Henriksen

d. 4. maj 2018