Bøger / faglitteratur / kogebøger

Små retter stor smag : opskrifter fra hele verden


Beskrivelse


Opskrifter af små retter, tapas, mezze og antipasti fra Mellemøsten, Sydamerika og middelhavsområdet kombineret med den danske madtraditioner.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. okt. 2015

af

af

Lars Ovesen

d. 6. okt. 2015

Tapas, mezze eller antipasti - kært barn har mange navne og smage. Her finder du en række af Timm Vladimirs favoritter til den lille sult. For dem, der er glade for madlavning eller som bare mangler inspiration til den næste servering.

I denne kogebog henter Timm Vladimir inspiration både fra Sydamerika, Mellemøsten og middelhavsområdet. Alt dette kombinerer han med den danske madtradition. Ud af det er der kommet en række små retter med masser af smag. Bogen er opdelt i en række kapitler, der blandt andet fokuserer på grønt, fisk og skaldyr eller kød. Afslutningsvis præsenteres man for lidt sødt, samt noget at drikke til maden. Udgivet i hardback kvalitet med en mange billeder.

Timm Vladimir har efterhånden slået sit navn fast som en af Danmarks absolut bedste amatørkokke. Ikke kun som vært i diverse tvprogrammer eller med virksomheden "Timm Vladimirs køkken" men også som kogebogsforfatter, hvor han brillerer endnu engang. Denne gang med en lang række små retter, der kan stille den store sult. Her finder du opskriften på kold avocadosuppe, dukkapanerede sild eller hvidvinsglaceret chorizo. En fremragende kogebog, der får mundvandet til at løbe.

For yderligere litteratur med tapas i højsædet se: Karolines tapas, picnic & brunchRosas tapas eller Rosas tapas, sidstnævnte fokuserer dog på det spanske køkkenFor yderligere litteratur med tapas i højsædet se: Karolines tapas, picnic & brunch eller , sidstnævnte fokuserer dog på det spanske køkken.