Bøger / faglitteratur / mønstre

Små tasker


Beskrivelse


Fire enkle metoder til at sy og hækle sine egne tasker med visuelle trin-for-trin guides. Anvisninger på fx penalhuse, punge og toilettasker.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. juli 2013

af

af

Christine Christensen

d. 3. juli 2013

Til alle syglade voksne og teenagepiger, der mangler ny inspiration til små tasker og punge.

Sofie Meedom har før udgivet bøger om børnetøj, her har hun kastet sig over en ny kategori; tasker. Små tasker viser hvordan fire enkle modeller danner udgangspunktet for et væld af forskellige muligheder; penalhuse, punge, toilettasker, clutches, skuldertasker og iPad-hylstre. Bogen er farvestrålende og inspirerende og kan med sine mange visuelle trin-for-trin guides bruges af både voksne og børn, øvede såvel som uøvede. Små tasker bruger og genbruger mange forskellige materialer, plastikposer, vaskemærker, målebånd, knapper, og stofblomster, materialer man kan finde i skuffer og skabe og som både giver et anderledes og trendy udseende.

Der findes flere bøger, der udelukkende handler om tasker. Varme tasker og Vild med varme tasker af Fie Lavsen og Bente Lavsen, handler mest om strikkede og filtede tasker. Anne-Marie Øbys Trendy tasker minder om denne med sine mange dekorationsforslag.

Det er en rigtig fin og inspirerende bog, fuld af kreativitet og hittepåsomhed. Det lækre layout, der er gennemillustreret med farvefotos og de mange variationsmuligheder af en enkel grundidé, gør at både voksne og store piger kan få nye ideer og inspiration. Supplerer fint eksisterende bøger om tasker.


Fagbladet folkeskolen [online]

d. 3. sep. 2013

af

af

Lisbeth Tolstrup

d. 3. sep. 2013


Håndarbejde nu

Årg. 48, nr. 4 (2013)

af

af

Britt Bang-Sørensen

Årg. 48, nr. 4 (2013)